PI-test – Test Prehranske Intolerance

PI-test je diagnostična metoda, ki jo uporabljamo za določanje in analizo intolerance na živila na podlagi IgG-antiteles v krvi. Sproščanje IgG-antiteles v kri vodi v pretirano aktiviranje imunskega sistema, s tem pa se poveča možnost za nastanek vnetnih procesov. Test je dejansko prstni odtis vaših prehranskih potreb, ki vam bo pomagal, da določite vaš tip prehrane.

Danes obstaja veliko različnih diet (makrobiotična, veganska, presnojedska, dieta v coni …). To naj bi bile univerzalne diete, kar pa je precej posplošeno, saj ima vsak od nas drugačne potrebe, ki so odvisne od načina življenja, prehranjevanja, zdravstvenega stanja, okolja, genetike … Različne medicinske raziskave, statistične analize in izkušnje kažejo, da je imunski odziv nahrano tesno povezan z nastankom kroničnih bolezni. Zaradi tega je odkrivanje primerne hrane za vsakega posameznika nujno potreben ukrep v procesu preventive in zdravljenja.

PI-test je iz takih razlogov zanesljiva osnova za določanje prehranske terapije. Test intolerance na hrano priporočamo vsem, ki imate vsaj enega od že naštetih simptomov, vzrokov za njihov nastanek pa ne poznate.

PI-test je revolucionarna metoda identifikacije, analize in terapije prehranske intolerance (alergije tipa III), ki vam bo pomagala, da izboljšate svoje zdravje, prehranjevalne navade ter splošno počutje.

Prednosti PI-testa

  • Analizira več kot 260 različnih vrst živil.
  • Možnost izbire treh različnih panelov z živili, in sicer
  • 90+, 170+ ali 260+ odvisno od vaših potreb in finančnih zmožnosti.
  • V ceno testa je vključeno tudi štirikratno osebno svetovanje.
  • Prvi test intolerance na hrano v slovenskem jeziku.

Svetovanje

V naši holistični ordinaciji boste dobili maksimalno podporo. S praktičnimi in strokovnimi nasveti vam bomo ves čas stali ob strani.

Poleg laboratorijskega testiranja in razlage testa je v ceno vključeno tudi štirikratno osebno svetovanje v trimesečnem časovnem obdobju, kar bo zadostovalo, da na čim bolj enostaven način spremenite vaše prehranjevalne navade. Na podlagi zgodovine vaših bolezni, rezultatov IgG-testa in osebnih prehranjevalnih navad bomo za vas izdelali primeren in uspešen koncept prehranske terapije.

Z našo pomočjo vam bo zagotovo uspelo.

Vrste testov

Izbirate lahko med tremi možnostmi testa in sicer:

  • 90 živil
  • 170 živil
  • 260 živil

Laboratorij

Testiranje intolerance na hrano se izvaja v prestižnem nemškem laboratoriju, ki uspešno deluje že več kot 20 let.

Leta 1989 je dr. Gustav Jiri Frankowski v sodelovanju z laboratorijem v Nemčiji razvil PI-test, ki predstavlja prilagojeno metodo ELISA-testa (encimsko-imunski test za detekcijo protiteles ali antigenov v vzorcu, ki predstavlja enega izmed najbolj občutljivih in specifičnih imunskih testov za določanje protiteles).

Primer rezultatov testa

Cenik

ŠTEVILO ŽIVIL90+170+260+
CENA170 €270 €370 €

V ceno testa intolerance na hrano so tudi vključeni: štirikratno svetovanje, recepti prilagojeni vsakemu posamezniku, individualni prehranski načrt, rotacijska dieta ter kakršna koli vprašanja, ki so v povezavi z zdravim načinom prehranjevanja.

NE IŠČITE DRUGJE. TESTIRAJTE SE TAKOJ !

Kontakt

Golenhofen d.o.o.
Dolomitska ulica 3
1000 Ljubljana

tel: 059 059 090
www.golenhofen.si
info@golenhofen.si

x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Potrjujem Zavračam Center zasebnosti Nastavitve zasebnosti Preberi več o Piškotkih